У Броварах влаштували чемпіонат з художньої гімнастики, аби допомогти онкохворим людям

30 Березня 2017 15:46

http://fakty.ictv.ua

Понад 100 юних спортсменок із Київської області взяли участь у відкритому чемпіонаті Броварів з художньої гімнастики. Змагання пройшли у суботу, 25 березня, в СК «Світлотехнік». Ініціатором проведення турніру став благодійний фонд «Інна». Чемпіонат з художньої гімнастики «Броварчаночка» став черговим етапом Спортивної ліги милосердя.

Спортивна ліга милосердя була започаткована у грудні минулого року. Відтоді під її егідою відбулися п’ять чемпіонатів. Наймасштабнішим став турнір з плавання. Тоді на лікування хворих на рак жителів Броварщини зібрали 22900 гривень.

До Броварів на чемпіонат приїхали 108 спортсменок із Київської області. За віком усіх учасниць розділили на кілька потоків. Наймолодшій гімнастці було лише 4 роки, а найстаршій ‒ 16. Дівчатка виступали як без гімнастичних предметів, так і з ними. Переважно це були булави, стрічки, обручі, м’ячі, скакалки.

Переможців і призерів визначали за найбільшою сумою балів у кожній віковій групі та категорії. Найкращих спортсменок нагородили дипломами та медалями. Та без подарунка не залишилася жодна гімнастка.

Усі благодійні внески від проведення чемпіонату будуть направлені на допомогу онкохворим мешканцям Броварщини. Кошти на їхнє лікування збирали і безпосередньо під час змагань. Загалом організаторам вдалося зібрати 6106 гривень.

Джерело: http://atbrovary.org