Турнір з середньовічного бою «Меч князя Святослава» на Київщині

29 Березня 2017 15:25

15 квітня 2017 року у «Парку Київська Русь» відбудеться Відбірковий турнір на Чемпіонат світу з середньовічного бою по версії IMCF – «Меч князя Святослава». Учасники заходу – більше 150 бійців з усіх областей України. Бої відбуватимуться як один на один, так і в групових номінаціях, а участь у них братимуть і чоловіки, і представниці прекрасної, але не слабкої статі.

Бійці будуть змагатися у повному лицарському обладунку зі зброєю, що є точною реконструкцією середньовічної. Бої триватимуть до глибокого вечора. Нагородою бійцям стане щире захоплення та оплески глядачів, призи від «Парку Київська Русь». І найголовніший трофей – 50 найкращих бійців, як хлопців, так і дівчат, поїдуть та Чемпіонат світу з середньовічного бою, який відбудеться в кінці травня в Данії.

А 16 та 17 квітня у «Парку Київська Русь» відбудеться святкування Великодня.

Древній Київ у «Парку Київська Русь» розташований у селі Копачів, Обухівський район, Київська область. Курсують Маршрутки з Києва від метро «Видубичі». Ціна квитка – 250 грн, для пенсіонерів і студентів – 100 грн, для дітей шкільного віку – 50 грн, дошкільнята – безкоштовно. Детальна інформація на сайті parkkyivrus.com

Джерело: http://koda.gov.ua