Під Києвом чоловік застрелив злочинця, який напав на його дружину

29 Березня 2017 13:20

http://newsroom.gy

Під Києвом у Вишгородському районі озброєні злочинці увірвалися в будинок підприємців, побили хазяйку і вимагали віддати коштовності і гроші. Господар будинку застрелив одного з грабіжників із зареєстрованої мисливської рушниці.

Як передає прес-служба ГУ Нацполіції області, озброєні злочинці увірвалися через вікно в приватний будинок підприємця в Сухолуччі і напали на хазяйку приміщення, яка мила посуд на кухні першого поверху. За даними поліції, злочинці били жінку, вимагаючи віддати гроші та коштовності.

«Почувши крик матері, 11-річна дочка відразу розбудила батька, який лежав у кімнаті на 2-му поверсі будинку. Чоловік схопив зареєстрований карабін і, спускаючись на допомогу дружині, зробив попереджувальний постріл», – сказано в повідомленні обласної поліції.

Один із злочинців, незважаючи на ці дії, залишився і продовжував погрожувати фізичною розправою жінці, через що господар будинку вистрілив у бік нападника.

«Від отриманого поранення зловмисник помер. Це був 40-річний безробітний, раніше судимий житель Сумської області», – повідомляє поліція.

В районі було введено план «Перехоплення» і протягом години поліція затримала в лісопосадці двох підозрюваних. Ще одного зловмисникам правоохоронці затримали, коли той намагався втекти на а/м Daewoo Lanos. Троє злочинців – громадяни РФ.

Джерело: http://asn.in.ua