На Київщині знизився рівень злочинності

17 Березня 2017 14:16

http://visnik-press.com.ua

Підсумки оперативно-службової діяльності за 2 місяці 2017 року на відомчій нараді підбив начальник Головного Управління Нацполіції у Київській області Дмитро Ценов

Про це повідомляє “Моя Київщина” з посиланням на відділ комунікації поліції Київскої області.

З початку року до поліцейських підрозділів Київщини надійшло понад 49 тисяч заяв та повідомлень від жителів області про кримінальні правопорушення та інші події. У порівнянні з минулим роком це на три тисячі менше. Кількість таких правопорушень становить сім тисяч.

Дмитро Ценов відмітив, що з початку 2017 року криміногенна ситуація на території Київської області дещо поліпшилась, – зменшилась кількість грабежів , крадіжок, розбійних нападів, незаконних заволодінь автомобілями, вуличних злочинів, які були скоєні в громадських місцях.

Також очільник Управління зазначив, що такого позитивного результату поліція досягла завдяки збільшенню кількості патрулів на вулицях населених пунктів Київської області.

Наразі пріоритетними напрямками роботи поліції Київщини є розкриття злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків , а також боротьба з торгівлею людьми . Головним завданням поліції є боротьба з укриттям злочинів, виявлення та ліквідація притонів і будинків розпусти, вилучення із незаконного обігу вогнепальної зброї та боєприпасів, боротьба з організованими злочинними угрупуваннями.