На Київщині відбувся міжнародний турнір із хокею

16 Березня 2017 09:46

http://koda.gov.ua

У Богуславі Київської області в універсальному навчально-тренувальному центрі “Льодограй” відбувся міжнародний хокейний турнір на “Кубок губернатора”. Про це передає УНН.
Участь у міжнародному хокейному турнірі взяло понад сто шістдесят юних хокеїстів 2007-2008 року народження, зокрема такі команди:
“Атек”, “Київ”, “Крижинка” ( Київ);
“Ягуари”, “Дніпро” ( Дніпро);
“Глорія” (Молдова);
“Легіон” ( Калуш, Івано-Франківська обл);
“Шершні” (Богуслав, Київська обл).
За словами головного тренера команди “Шершнів” Олександра Матвійчука, участь у міжнародному турнірі дала змогу юнакам отримати новий ігровий досвід. Більше того, О.Матвійчук переконаний, що такі турніри сприяють розвитку хокею в Україні серед дитячих команд та є прекрасним прикладом здорового способу життя.
“Це дуже корисна практика. По-перше, ми отримали змогу зіграти з незнайомими командами, придивитись до їхнього стилю гри, тактики, отримали новий ігровий досвід. По-друге, такі змагання однозначно сприяють розвитку хокею в Україні серед дитячих команд, популяризації хокею з шайбою серед дітей та молоді в Україні, залученню дітей до занять спортом. Я думаю, що це прекрасний приклад демонстрації здорового способу життя.
Дуже добре, що до Богуслава приїхали хокеїсти з Молдови. І хоча вони не здобули почесних перемог, але я сподіваюсь, що привітний Богуслав і сучасна арена „Льодограй“ справили на них гарні враження”, — відзначив він.
За підсумками турніру, перемогу отримала команда “Дніпро”. Друге місце посіла команда із Києва “Крижинка”, а третє місце вибороли юнаки команди “Легіон” із Калушу.