У Броварах судять трьох чоловіків за спробу вбивства поліцейських

7 Березня 2017 16:21

http://fakty.ictv.ua

Прокуратура Київської області направила до суду обвинувальний акт щодо трьох чоловіків, які в жовтні 2016 року в нічному клубі Броварів побили поліцейських. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Київської області.

У прокуратурі заявили, що чоловіки намагалися вбити начальника відділення слідчого відділу Броварського відділу поліції і завдали тілесних ушкоджень заступнику начальника слідчого відділу Броварського відділу поліції.

За інформацією правоохоронців, в жовтні 2016 року на літній терасі нічного клубу Броварів троє чоловіків в стані алкогольного сп’яніння побили міліціонерів. Один з хуліганів завдав колючим предметом травми начальнику відділення СВ Броварського ОП. Крім того, побачивши, що міліціонер подає ознаки життя, завдав ще один удар ногою в голову, після чого останній знепритомнів.

Дії двох чоловіків кваліфіковано за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) КК України, а третього – ч. 2 ст. 15, п. 7 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) і ч. 2 ст. 296 (хуліганство) КК України.

Обвинуваченим загрожує покарання у вигляді обмеження волі строком до 5 років або позбавлення волі строком до 4 років за вчинення хуліганства, і – позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі за вчинення умисного вбивства.

Джерело: http://asn.in.ua