Відбувся чемпіонат Київської області з шахів

23 Лютого 2017 09:43

http://atbrovary.org/

У приміщенні шахово- шашковому клубі ДЮСШ “Юність” відбувся чемпіонат Київської області з шахів серед юнаків та дівчат 2007 р.н. та молодших, 2009 р.н. та молодших.

У змаганнях взяли участь близько 70 дітей із 8 регіонів Київщини: Бориспіль Фастів, Сквира, Ірпінь Обухів, Тетіїв, Буча та Біла Церква. Білу Церкву представляли вихованці ДЮСШ «Юність». За підсумками змагань основна боротьба за звання «чемпіона» відбувалась серед юних шахистів Білої Церкви, Борисполя та Обухова.

В результаті трійки кращих визначились у такому складі. Дівчата до 10 років (2007 р.н. та молодших): 1 Заєць Дарина (Біла Церква, тренер Шушкевич В.В.) 2 Дудка Іванна (Біла Церква) 3 Борисенко Анастасія (Обухів, тренер Рискаль І.І.). Дівчата до 8 років (2009 р.н. та молодших): 1 Трушко Анастасія (Бориспіль, тренер Приймак Г.Г.) 2 Дзюбенко Ольга (Бориспіль, тренер Приймак Г.Г.) 3 Сташенко Тетяна (Обухів, тренер Рискаль І.І.). Юнаки до 10 років (2007 р.н. та молодших): 1 Бортяний Назар (Біла Церква, тренер Шушкевич В.В) 2 Бондар Богдан (Біла Церква, тренер Шушкевич В.В.) 3 Корчак Владислав (Біла Церква, тренер Шушкевич В.В.). Юнаки до 8 років (2009 р.н. та молодших): 1 Продун Владислав (Бориспіль, тренер Приймак Г.Г.) 2 Балабанов Андрій (Біла Церква, тренер Шушкевич В.В.) 3 Бобошко Михайло (Бориспіль, тренер Приймак Г.Г.).

Переможці та призери були нагороджені медалями та дипломами, до того ж переможці ще й отримали своєрідний допуск брати участь у фіналі чемпіонату України, що відбудеться у м. Миколаїв (вікова категорія до 10років) та у м.Чорноморськ (вікова категорія до 8 років).

Джерело: http://koda.gov.ua