Таращанщина відправила допомогу жителям Авдіївки та учасникам АТО

15 Лютого 2017 08:21

http://koda.gov.ua

Великомасштабне лихо, що з’явилося на території нашої держави у вигляді страшної війни, так чи інакше торкається кожного з нас, примушує глибоко замислюватись над реальністю та робити все можливе, аби допомогти воїнам-захисникам, людям, які стали заручниками військового протистояння. І останнє звернення про допомогу для жителів Авдіївки і військовим, та активна участь у зборі гуманітарної допомоги всієї Таращанщини – є тому підтвердженням.

Хочеться віддати належне керівникам сільськогосподарських підприємств, приватним підприємцям, головам та громадам сіл, загальноосвітнім навчальним закладам, міським організаціям, а головне, – сотням простих громадян.

З 1 по 8 лютого сума готівки, зібрана в редакції газети «Таращанський край», становить – 10 тисяч 650 гривень.

За ці гроші волонтери закупили необхідні речі для бійців 72-ої окремої механізованої бригади, які дислокуються поблизу Авдіївки: сокири – 6 шт., колуни – 2 шт., 2 бензопилки та складові до неї, топорища, запчастини до автомобіля швидкої допомоги, будматеріали, медпрепарати.

Спільними зусиллями зібрали вкрай необхідні на передовій гасові лампи, свічки, електрообігрівачі, буржуйку, електрогенератори.

Люди перейнялись чужим горем і для жителів Авдіївки знесли теплі речі та ковдри, дитячий одяг та харчування, памперси. Кожен, хто приходив до редакції, будь-то підприємці, господарники чи пересічні громадяни, прагнули забезпечити потерпілих продуктами харчування (борошно, макаронні вироби, цукор, крупи, сало, мед, солодощі, консерви, чай, консервація), речами першої необхідності, побутовою хімією та багато іншим.

Джерело: http://koda.gov.ua