Відбувся відкритий чемпіонат Білоцерківщини з греко-римської боротьби

14 Лютого 2017 18:18

bc-like.com

На базі залу боротьби СКА №7 м. Біла Церква відбувся відкритий чемпіонат Білоцерківщини з греко-римської боротьби серед юнаків з нагоди 85-ти річчя Київської області. Учасниками заходу стали команди з Білоцерківського району, які представляли Шкарівку, Узин, Терезине, а також команди з Києва, Білої Церкви, Таращанського та Миронівського районів. Всього у турнірі виступало 83 спортсмени. Змагання проводили у 10 вагових категоріях від 27 до 85 кілограмів. Головний суддя чемпіонату – Григорій Житовоз.

Під час параду відкриття юних спортсменів привітали голова райдержадміністрації Геннадій Джегур, голова районної ради Віталій Гринчук, начальник відділу молоді та спорту Надія Крилевець, представник благодійного фонду «Фортеця» у Білоцерківському районі Володимир Василенко. Вони побажали юним борцям наснаги та спортивної удачі у цих та майбутніх відповідальних змаганнях. Підтримати учасників прийшли також 9-ти разовий чемпіон України Сергій Грушин, чемпіон світу та Європи Олександр Грушин (смт Терезине).

На килим вийшли як досвідчені борці, так і новачки, для яких участь у змаганнях стала першою можливістю показати наскільки успішними були тренування упродовж року. Поєдинки виявилися запеклими та напруженими. Учасники змагань показали цікаву та помірковану боротьбу. В результаті змагань визначились найсильніші.

Серед переможців є і вихованці Білоцерківської районної школи боротьби: З. Швень (ІІІ м. у ваговій категорії 30 кг, Шкарівка), Г. Сергієнко (ІІІ м. у ваговій категорії 27 кг, Шкарівка), Ю. Бабурін (ІІІ м. у ваговій категорії 36 кг, Узин), О. Манькевич (ІІ м. у ваговій категорії 36 кг, Терезине), Б. Ткаченко (ІІІ м. у ваговій категорії 39 кг, Шкарівка), О. Василенко (ІІІ м. у ваговій категорії 44 кг, Узин), Є. Левицький (ІІІ м. у ваговій категорії +50 кг, Узин), Р. Омельчук (І м. у ваговій категорії 50 кг, Узин), Н. Назаров (ІІ м. у ваговій категорії 50 кг, Узин), Е. Абрамян (ІІІ м. у ваговій категорії кг, Узин), Д. Грушевий (І м. у ваговій категорії +85 кг, Узин).

Підготували переможців та призерів тренери-викладачі В. Лозовий, І.Ломтадзе, Г. Житовоз, Д. Панасюк, А. Литвин, А. Лозовий, М. Лозовий, В. Дрига, В. Орлюк.

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями, грамотами Білоцерківської райдержадміністрації та районної ради.

Джерело: http://koda.gov.ua