Опублікований список очікуваних гаджетів 2017 року

2 Січня 2017 12:20
http://seosite.com.ua

http://seosite.com.ua

Експерти зробили прогноз щодо унікальних гаджетів, які з’являться в 2017 році і значно полегшать життя людини. Список вміщує в себе чотири різних пристрої. Вони з’являться у продажу вже майбутнього року.

Перше місце займають так звані «розумні» лінзи. Працівники південнокорейської компанії Samsung недавно запатентували контактні лінзи з вбудованим дисплеєм і датчиками. Корейці пообіцяли оснастити девайс фотоапаратом, годинником, сканером і фітнес-трекером. Власники «розумних» лінз зможуть зробити якісний знімок, лише моргнувши оком, а також без проблем вийти в Інтернет.

Друге місце зайняли навушники-перекладачі Pilot від стартапу Waverly Labs (США). Розробники пообіцяли, що пристрій зможе перекласти будь-яку фразу, сказану іноземцем, рідною мовою власника цих навушників.

Третє місце – бездротова зарядка від корпорації Apple (США). Ці гаджети зможуть заряджатися від спецстанції, навіть перебуваючи на відстані декількох метрів від неї.

Останнє місце зайняв смартфон з прозорим екраном від китайської компанії Vivo. Начинка гаджета легко поміститься в широкій рамці апарата.

Джерело: http://asn.in.ua