В Таращанському центрі «Веселка» відбулася презентація фільму відео студії «Креатив»

23 Грудня 2016 10:55
http://koda.gov.ua

http://koda.gov.ua

В Таращанському районному центрі творчості дітей та юнацтва «Веселка» відбулася презентація фільму, створеного вихованцями відео студії «Креатив» (керівник Керпатенко М. А.), «Герої ідуть».

Головним персонажем фільму став житель Таращанського району Микола Рябий. Він ділиться спогадами про нелегкі дні служби в зоні проведення АТО, згадує про своїх побратимів. Також героями фільму були голова Таращанської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Валерій Романюк та благочинний Таращанського району УПЦ КП протоієрей Георгій Сальник (в минулому – афганець, служив у десантних військах). Вони розповіли про свої зустрічі з Миколою Рябим на Сході в зоні АТО та про волонтерську діяльність.

На презентацію фільму були запрошені його головні герої. Вихованці та педагоги Таращанського центру творчості дітей та юнацтва «Веселка», готуючись до зустрічі з ними, приготували подарунки для воїнів АТО. Це – новорічні вітання, малюнки та солодощі.

Отець Георгій щиро подякував дітям та педагогам за такі дарунки і пообіцяв передати їх солдатам найближчим часом – до Нового року.

Джерело: http://koda.gov.ua