Навчальні заклади Кагарлицького району допомагають бійцям АТО

22 Грудня 2016 11:26
koda.gov.ua

koda.gov.ua

Учнівські, учительські та батьківські колективи навчальних закладів Кагарлицького району приймають активну участь у допомозі бійцям АТО та дітям, які проживають у зоні АТО.

Учні, їх батьки і вчителі Кагарлицької школи №2 імені В.П. Дашенка зібрали одяг зі шкіри та замші, самостійно попороли його і відправили на Прикарпаття для пошиття тактичних рукавиць, щоб зберегти руки бійцям, які вдень і вночі стоять за нас і нашу незалежність. Діти самостійно оплатили роботу, пересилку та передали рукавиці волонтерам для передачі бійцям.

Уже традиційними у школах району стали проведення благодійних ярмарків на підтримку воїнів АТО під гаслом «Підтримай українське військо». Кожен клас представляє свій стіл з різноманітними, виготовленими власноруч або за допомогою батьків, стравами: тортами, печивом, цукерками, пиріжками, кексами, млинчиками тощо.

Головна мета ярмарки – не лише продати чи скоштувати смачні наїдки, а зібрати якомога більше коштів і передати їх українським солдатам, які зараз воюють в зоні АТО. Учні Слобідської школи зібрали за один день ярмарки більше 5000 грн.

Усі учні Кагарлицького району долучилися до благодійної акції збору подарунків для дітей, які перебувають у зоні проведення АТО до Дня Святого Миколая, новорічних і різдвяних свят.

Акція проходила організовано, до неї долучилися вихованці Центру творчості. Діти приносили іграшки, книжки, канцтовари, одяг та солодощі для своїх незнайомих друзів. Всі зібрані подарунки військовослужбовці 95-ї Житомирської аеромобільної бригади особисто вручать дітям, які перебувають у зоні проведення АТО.

Всі учасники акції передали дітям, які живуть у зоні проведення АТО, не тільки речі, солодощі, іграшки, канцтовари, але й віру в те, що мрії збуваються.

Джерело: http://koda.gov.ua