Фастівська делегація взяла участь у Першій Німецько-українській конференції міського розвитку

20 Грудня 2016 08:41
http://koda.gov.ua

http://koda.gov.ua

Фастівська делегація взяла участь у Першій Німецько-українській конференції міського розвитку «Можливості інтегрованого розвитку міст з метою підтримки сталого розвитку в Україні».

Конференція проводилася в рамках співпраці між Федеральним міністерством навколишнього середовища, охорони природи, будівництва та безпеки ядерних реакторів Німеччини (BMUB) та Міністерством регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України (Мінрегіон), та повністю фінансувалася німецьким міністерством. Організаційні моменти та проведення самого заходу забезпечило Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ).

Під час конференції німецькі та українські представники всіх рівнів влади, а також представники громадських організацій та громадянського суспільства отримали актуальну інформацію, про те, який вплив може мати інтегрований підхід на розвиток міста та окремих його кварталів, а також взяли участь в обміні досвідом та обговоренні кращих практик.

Крім того, під час конференції відбулася церемонія нагородження призерів «Лейпцизької премії інтегрованого міського розвитку в Україні». Так, від України було подано 95 проектів, в тому числі був представлений успішно реалізований в нашому місті проект «Фастів – місто квітів». І хоча фастівчани не отримали призового місця – переможцем стала львівська «Майстерня міста», Фастів все ж заявив про себе.

Джерело: http://koda.gov.ua