На вокзалі у Києві вигадали нову нумерацію вагонів, а “голову” і “хвіст” – скасували

19 Грудня 2016 14:46
UNN

UNN

Раніше при оголошеннях поїздів на вокзалі Київ-Пасажирський інформацію про нумерацію вагонів подавали у форматі “з голови поїзда” або “з хвоста поїзда”. Нещодавно було змінено формат оголошень, і тендер нумерація починається “зі сходу” або “із заходу”. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook начальник департаменту пасажирських перевезень далекого прямування “Укрзалізниці” Олександр Красноштан, передає УНН.
“…багатьом пасажирам складно було визначити: де “голова”, а де “хвіст”. Особливо тим, хто не часто подорожує. Нещодавно було змінено формат оголошень, і тендер нумерація починається “зі сходу” або “із заходу”, – написав О.Касноштан.
За його словами, при виході на платформи зроблені відповідні позначення.
“Це – лише перший крок у системі заходів щодо удосконалення орієнтування пасажирів на вокзалі. Впевнені, це зробить зручнішим користування залізничним транспортом”, – додав О.Красноштан.
Відповідна ініціатива уже знайшла відгук у соцмережах. Українці жваво обговорюють нововведення і кажуть, що тепер на вокзал потрібно буде їхати з компасом, аби знайти свій вагон.

Джерело: unn.com.ua